شقة — Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October C

وحدة شقة في مشروع “Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City” بمساحة 120 متر مربع. السعر التقديري: السعر عند الطلب. الوحدة مناسبة للاستخدام السكني. نظام السداد متوفر بالتقسيط على عدة سنوات.

تفاصيل الوحدة

مميزات الوحدة

الوحدة جزء من مشروع “Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City”، اللي بيوفر خدمات الكمبوند من مساحات خضراء وأمن ومرافق. الوحدات في المشروع بتتنوع في المساحات والأنظمة، فتقدر تختار اللي يناسبك.

المشروع

الوحدة دي تابعة لمشروع Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City. لمعرفة تفاصيل أكتر عن المشروع، المطور، أنظمة السداد، وموعد التسليم، زور صفحة المشروع.

كيف تحجز الوحدة

لحجز أو الاستفسار عن الوحدة، تواصل معانا وهنوفرلك تفاصيل محدثة عن التوفر والسعر الحالي. الأسعار بتتغير، والوحدات بتتباع بسرعة في المشاريع المطلوبة.

وحدة شقة مساحتها حوالي 120 متر مربع. الوحدة بتقع في مشروع Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate.

الوحدة دي خيار كويس سواء للسكن الدايم أو للاستثمار، خصوصًا إنها في مشروع Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate، وده بيديها قيمة استثمارية كويسة على المدى الطويل.

المشروع مطوّر من Kayan Real Estate في 6th of October C، وده بيديك ضمان على جودة التنفيذ والتسليم والمواصفات المعمارية. الاستثمار في العقار من أنجح طرق حفظ قيمة فلوسك وتحقيق عائد على المدى الطويل، والموقع المتميز بيفرق كتير في سهولة إعادة البيع أو التأجير.

السعر بيختلف حسب الدور والفيو ومرحلة الحجز. عشان كده الأفضل تتواصل مع فريق المبيعات لمعرفة أحدث سعر متاح وأنظمة التقسيط والسداد المناسبة ليك، بالإضافة لتفاصيل التشطيب وموعد التسليم الفعلي للوحدة. الكمبوندات والمناطق الجديدة في مصر بتوفّر أنظمة سداد مرنة تمتد لعدد سنوات، وده بيخلي حجز الوحدة أسهل على أكبر عدد من العملاء.

📌 هذه الوحدة ضمن مشروع Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City — شاهد الأسعار المحدثة وخطة السداد الكاملة ومواعيد التسليم في صفحة المشروع.

المشروع: Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City

وحدات أخرى في Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of October City

شقة كبيرة — Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of Oct السعر عند الطلب دوبلكس — Plaza Vida in 6th of October City by Kayan Real Estate في 6th of Octobe السعر عند الطلب شقة — Vida غرب القاهرة 54م² 2.2 مليون شقة — Vida غرب القاهرة 73م² 2.6 مليون شقة — Vida غرب القاهرة 108م² 4.4 مليون دوبلكس — Vida غرب القاهرة 173م² 6.1 مليون شقة — Vida غرب القاهرة 190م² 6.7 مليون

كل الوحدات المتاحة ←

تصميم وتشغيل: سوقلي — تصميم وتشغيل وأتمتة المنصات